Rendkívüli felvételi eljárás a Kereskedelem ágazatú tanulmányi területen

2022. május 04. 17:29

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

 

Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2022/2023. tanévben nyelvi előkészítő évfolyammal induló 9-es TECHNIKUMI osztályunk 1002-es kódú, Kereskedelem ágazatú csoportja betöltetlen férőhelyeire (3 fő). Az ágazati alapvizsgát követően a 11. évfolyamtól tanulóink az Idegen nyelvű ipari és kereskedelmi technikus szakmát (Kereskedelmi logisztika szakmairányt) tanulhatják.

 

Jelentkezésüket az igazgatónak címzett szülői kérelem (benne a tanuló adataival és a szülő telefonos, e-mailes elérhetőségével), valamint mellékleteként az alábbi dokumentumok benyújtása útján várjuk:

  • általános iskola 5-6-7. osztály év végi, valamint a 8. osztály félévi eredményei (a bizonyítvány-, illetve félévi értesítő szkennelt oldalai),
  • központi felvételi vizsga értékelőlapja (ha a tanuló megírta, hiánya nem akadálya a felvételnek),
  • a szülői kérelemben tájékoztatás arról is, hogy a normál felvételi eljárás keretében mely intézménybe nyert felvételt a tanuló.

 

A jelentkezések benyújtásának módja: postán beküldve vagy iskolánk titkárságán személyesen leadva: Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Technikum, 6722 Szeged, Gutenberg u. 11., illetve e-mailben az címen.

 

A benyújtás határideje: 2022. május 20.

 

Tisztelettel,
Sutka Irén
igazgató

bezaras

 

Iskolánk új, hivatalos oldala
a vasvari.hu címen érhető el.

 

Tovább az új oldalra