Érettségi vizsgainformációk 2021. május-június

Kedves Tanulók! Tisztelt Szülők!

 

Az alábbiakban tesszük közzé a 2021. május-júniusi érettségi vizsgákkal kapcsolatos információkat. Cikkünk folyamatosan frissül az aktuális tudnivalókkal.

 

A szülőket és a tanulókat 2021. január 12-én 17 órától online módon tájékoztattuk az érettségi és a felsőoktatási felvételi vizsgákról, valamint iskolánk szakképzési kínálatáról. Az előadás prezentációi itt érhetők el: Érettségi vizsga és szakképzési tájékoztató, Felsőoktatási felvételi tájékoztató

 

2021. április 20-án online megbeszélésen tájékoztattuk a 12. évfolyamos tanulókat az idei érettségi vizsga szabályairól és menetéről. A tájékoztatókat itt is közzétesszük: Helyi tanulói érettségi tájékoztató, Koronavírus miatti szabályok

 

Hiteles információforrás az Oktatási Hivatal honlapja: 2021. május-júniusi vizsgaidőszak

 

 

Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

 

Figyelem! A Vasváriban szakképző évfolyamon tanulók (nappali, esti munkarend egyaránt) a 2021. május-júniusi érettségi vizsgákon való részvételi szándékukat (ismétlő, szintemelő, illetve kiegészítő vizsgák) osztályfőnöküknek jelezzék legkésőbb február 5-ig. Jelentkezni csak abban a középiskolában lehetséges, amellyel tanulói jogviszonyuk van. A jelentkezési lapot tehát a Vasváriban kapják meg és itt is kell beadniuk.

 

Információk a Kormányhivatalban jelentkezett vizsgázók számára

Azon vizsgázók számára, akik jelentkezésüket a Csongrád Megyei Kormányhivatalban nyújtották be, az alábbi információkat tesszük közzé:

 

A Kormányhivatal szóbeli érettségi vizsgáinak témaköreit, tematikáját az Oktatási Hivatal teszi közzé a nyilvánosságra hozott anyagok között: közismereti érettségi vizsgatárgyak, szakmai érettségi vizsgatárgyak. Az adott tantárgyra vonatkozó dokumentumok közül a fővárosi és megyei kormányhivatalok által szervezett középszintű szóbeli vizsgák anyagait kell keresni. Ennél részletesebb tételsor sajnos nem áll rendelkezésünkre, így a vizsgázóknak sem tudunk ennél több információt nyújtani.

bezaras

 

Iskolánk új, hivatalos oldala
a vasvari.hu címen érhető el.

 

Tovább az új oldalra