Külföldi nyelvtanulási program

2021. december 07. 16:28

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Külföldi Nyelvtanulási Programra ismét lehet regisztrálni.

 

A program nyári, kéthetes nyelvtanulást kínál a 9. és 11. évfolyamos tanulók számára. A programról részletes tájékoztatást találnak a Tempus Közalapítvány honlapján: https://www.knyp.hu/hu/knyp

 

A pályázati kiírás szerint lehetőség van csoportos, illetve egyéni kiutazásra. Csoportos iskolai kiutazás esetén az iskola nyújtja be a pályázatot és szervez minden kapcsolódó tevékenységet (fogadó nyilatkozat, utazás stb.), egyéni kiutazás esetén mindezt a szülő intézi a várhatóan 2022 februárjában nyíló pályázati felületen.

 

Figyelembe véve a járványhelyzet jelenlegi alakulását és jövőbeni kiszámíthatatlanságát, valamint hogy a Tempus Közalapítványhoz intézett kérdéseinkre ezidáig nem kaptunk választ, iskolánk úgy döntött, hogy csoportos kiutazást ebben a pályázati ciklusban nem indítunk.

 

Lehetőség van viszont arra, hogy egyéni pályázat keretében több diák összefogva ugyanarra a nyelvi kurzusra jelentkezzen, így egymást segíthetik. Mivel azonban a nyelvtanfolyam kezdetén minden diák szintfelmérőt ír, előfordulhat, hogy az együtt kiutazó diákokat nem ugyanabba a tanfolyami csoportba osztják be.

 

Iskolánk szeretné felmérni, hány egyéni pályázó várható. Amennyiben szeretné, hogy gyermeke egyéni pályázat keretében külföldi nyelvtanulási programban vegyen részt, kérjük, szíveskedjen az alábbi igényfelmérőt gyermeke idegennyelv-tanárának visszajuttatni legkésőbb 2021. december 13-án (hétfőn).

 

Akadályoztatás (betegség vagy karantén) esetén a kitöltött és aláírt nyilatkozatot szkennelve vagy fotózva a e-mail címre is visszaküldhetik.

 

Köszönettel,

Sutka Irén

igazgató

bezaras

 

Iskolánk új, hivatalos oldala
a vasvari.hu címen érhető el.

 

Tovább az új oldalra