Ideiglenes felvételi rangsorok a 2022/2023. tanévre

Az alábbiakban tesszük közzé a 2022/2023. tanévre iskolánk 9. évfolyamára jelentkezett tanulók – tanulmányi területekre bontott – ideiglenes felvételi rangsorát:

1001 – nyelvi előkészítő, informatika és távközlés ágazat (felvehető létszám: 16 fő)

1002 – nyelvi előkészítő, kereskedelem ágazat (felvehető létszám: 16 fő) – a rangsort március 7-én módosítottuk, kérjük, hogy ezt a sorrendet szíveskedjenek figyelembe venni

1003 – gazdálkodás és menedzsment ágazat (felvehető létszám: 32 fő)

1004 – informatika és távközlés ágazat (felvehető létszám: 32 fő)

 

Gyors keresési lehetőség a táblázatokon belül: Ctrl+F, majd a képernyő alsó vagy felső részén megjelenő cellába az oktatási azonosítót/jeligét beírva a megfelelő sorra ugrik a kurzor.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy mint minden évben, idén is jellemző, hogy a jelentkezők közül sokan több iskolába, ezen belül több tanulmányi területre (osztályba) is jelentkeztek. Ezek a tanulók jelenleg több felvételi rangsorban is szerepelnek, végül azonban csak egy helyre nyernek felvételt. Ennek köszönhetően a rangsorban hátrébb szereplők is esélyesek lehetnek a felvételre.

 

A nyolcadik osztályos tanulók szülei a módosítási időszakban (2022. március 21-22. között) lehetőséget kapnak a jelentkezés sorrendjének módosítására, valamint a már megjelölt középiskolák kínálatából új tanulmányi terület megjelölésére. Javasoljuk, hogy a változtatással csak indokolt esetben éljenek.

 

Az egyes tanulmányi területekre felvett tanulók listája csak a felvételi eljárás végén, az Oktatási Hivatal által visszaküldött adatok alapján válik véglegessé. A felvételi eljárás hivatalos eredményéről 2022. április 29-ig írásban tájékoztatjuk a jelentkezőket és általános iskolájukat.

 

A felvételi pontszámítást és a rangsorolás szempontjait is tartalmazó felvételi tájékoztatónk ITT érhető el.

 

Szeged, 2022. március 4.

 

Sutka Irén
igazgató

bezaras

 

Iskolánk új, hivatalos oldala
a vasvari.hu címen érhető el.

 

Tovább az új oldalra